Monteur kort lopende projecten

Als monteur kort lopende projecten bij Kemtec heb je afwisselend werk in de utiliteitsbouw. Je werkt aan middelgrote en grote HVAC en GAWALO installaties, bestaand en compleet nieuw. De diversiteit in onder andere verwarmings-, koel-, ventilatie en sanitaire installaties geeft jouw dag een veelzijdige invulling. Je kunt, als je dit wilt, een opleiding richting koeltechniek volgen of  lascertificaten behalen.

Wat zoeken we?

Je regelt en organiseert zelf voor een gedeelte jouw dagelijkse werk. Aan de hand van een schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Kemtec ziet leren en ontwikkelen als essentieel voor het leveren van kwaliteit. Het kan daarom zijn dat je regelmatig een leerling- en/of hulpmonteur onder je hoede hebt. Aan jou de taak om al je kennis en kunde over te brengen. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw wensen. Er is genoeg ruimte om je te ontwikkelen via cursussen, trainingen en opleidingen.

Wat bieden we?

Top werksfeer
Sfeer is er bij Kemtec! We hebben plezier met elkaar, we vieren feest en geven elkaar complimenten. We zijn er voor elkaar, dat vinden we heel belangrijk.

Aansprekende projecten
Onze expertise leidt tot aansprekende projecten, zowel groot als klein. Wij werken aan de meest gave, duurzame, innoverende projecten in jouw eigen regio.

Goed materiaal
Bedrijfsbus, gereedschap: wij zorgen voor alle benodigde materialen, zodat jij je werk goed kan doen. Je werkt in jouw regio: weinig reistijd dus. Soms werken we wat verder weg: alleen voor gave projecten!

Volop ontwikkelingsmogelijkeden
Wil je je blijven ontwikkelen? Bij Kemtec vinden we dat ook belangrijk! We bieden je daarom volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Grijp die kans en benut hem!

Tenslotte:

  • Uitzicht op direct een vast contract met een salaris tussen €2.000 en €4.000;
  • Kwalitatief accu gereedschap;
  • Eigen bedrijfsbus en telefoon van de zaak;
  • Ruimte om door te groeien naar een andere rol of functie;
  • Uitstekende werk-privé balans;
  • Tijd voor jezelf: 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Fijne werksfeer met 50 leuke collega’s;
  • Een (afgeronde) mbo-opleiding niveau 3/4 in Installatietechniek of Werktuigbouwkunde zou passen bij onze nieuwe collega, maar ervaring in een soortgelijke functie in de installatiebranche kan zondermeer toereikend zijn. Verder ben je klantvriendelijk, werkt netjes en kunt goed werken in een team.