Wat wij doen

Kemtec is een vooraanstaand technologiebedrijf dat een breed scala aan werkzaamheden uitvoert op het gebied van installatietechniek en engineering. Een van de kernactiviteiten van Kemtec is het ontwerpen, installeren en onderhouden van HVAC-systemen (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) voor diverse utiliteitsgebouwen en industrieën. We zijn gespecialiseerd in het creëren van efficiënte en duurzame klimaatoplossingen die zorgen voor comfortabele en gezonde binnenklimaat.

Wat ons onderscheidt van anderen, is onze aanpak; vaak binnen bouwteams. We werken nauw samen met andere belanghebbenden, zoals architecten, aannemers/ontwikkelaars en projectmanagers, om naadloos in te spelen op de behoeften van het project. Als integraal onderdeel van het bouwteam dragen we bij aan het creëren van synergie en het oplossen van complexe technische uitdagingen.

Kemtec staat bekend als een betrouwbare partner voor hun klanten. We bouwen aan langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Klanten vertrouwen op Kemtec vanwege hun expertise, professionaliteit en toewijding aan kwaliteit. Door te luisteren naar de behoeften van onze klanten en proactief met oplossingen te komen, weten we vertrouwen te winnen en een waardevolle partner te zijn in diverse projecten.

Samengevat, Kemtec excelleert in het ontwerpen van HVAC en GaWaLo-systemen, functioneert binnen een effectief bouwteam en we  bouwen langdurige partnerschappen op basis van vertrouwen. Onze werkzaamheden dragen bij aan het creëren van comfortabele en gezonde binnen omgevingen.

Ontwerp en engineering

Ontwerp en engineering

De afdeling ontwerp/engineer is verantwoordelijk voor het ontwerp en integratie van de HVAC-, GaWaLo installaties in gebouwen. Ze maken een integraal en optimaal ontwerp samen met diverse teams om efficiënte, veilige, en milieuvriendelijke installaties te creëren.

Lees verder
Klimaattechniek

Klimaattechniek

Binnen de klimaattechniek is Kemtec een toonaangevende speler die zich richt op het ontwerpen, installeren en onderhouden van geavanceerde HVAC-systemen (Heating, Ventilation, and Air Conditioning) met een sterke nadruk op energiebesparende maatregelen.

Lees verder
GaWaLo

GaWaLo

Kemtec is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van GAWALO (Gas, Water, Loodgieterswerk). We bieden hoogwaardige diensten voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van gas- en waterleidingen, en sanitaire installaties.

Lees verder
Beheer & onderhoud

Beheer & onderhoud

We bieden hoogwaardige diensten om de optimale werking van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning- en loodgietersinstallaties te waarborgen.

Lees verder